Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regele' face dezvăluiri: transferul lui Ianis Hagi, metoda Luceafărul '80 + sfaturi pentru echipa de tineret

romania tineret Ianis Hagi

Gică Hagi a vorbit miercuri seară, la Antena 3, despre viitorul fiului său, Ianis Hagi, ofertat de cele mai mari cluburi ale Europei după parcursul din Campionatul European de fotbal, a dezvăluit care este secretul echipei de tineret a României și a zis că jucătorii români au un atu-cheie:

  • Am avut un sentiment de multumire, bucurie, fericire, lucrul cel mai mare pe care l-am facut dupa ce m-am lasat de fotbal este ca am investit in tineri, le-am creat condtii foarte bune si pe urma un singur cuvant - munca, munca si iar munca sa ii formam si sa faca performanta la nivelul cel mai mare.
  • Romanul e foarte creativ, are talent, sta foarte bine la mansarda, la cap, are creativitate. E important sa fie bun capul si noi avem multa creativitate si asta te ajuta mult sa-ti indeplinesti obiectivele. Daca e bine format, improvizeaza si asta s-a vazut la acest Campionat European fantastic facut de aceasta generatie care ne-a facut fericiti, ne-a dat speranta, incredere, mandrie ca suntem romani
  • Obiectivul meu a fost ca jucatorul nostru sa nu aiba niciun complex de inferioritate fata de cel de la Juventus, Barcelona, Real. Infrastructura e excelenta, echipament de firma, conditii, liniste, 3 meze pe zi, avem nocturna. Am crescut in acest proiect la Luceafarul pe timpul meu, Romania facea asta pe timpul meu, am luat de afara lucrurile bune si am luat acel proiect din anii '80 care m-a ajutat sa devin ce-am ajuns.
  • Il vad pe Ianis cum ii vad si pe ceilalti baieti, sunt tineri, talentati, iubesc fotbalul, sfatul meu este sa uite ce au facut pana ieri. Sportivul mare de performanta stie sa se motiveze. S-au obligat, au un standard, sa fie si mai seriosi, sa munceasca, sa se sacrifice pentru iubirea lor fotbalul. E un inceput si drumul e lung, au o excursie frumoasa si daca sunt seriosi ne vor aduce multe satisfactii.
  • Ianis vrea sa joace, cautam o echipa in care sa joace, pe urma avem si noi doleante, dar prima regula este sa joace, numai asa poate sa progreseze, din greseala inveti si eu sunt convins ca va fi foarte foarte bun. Este in dezvoltare, are o marja de progres enorma si va fi unul din oamenii de baza ai echipei nationale in viitor. Vom vedea ce alegere vom face

Citește și: Dezvăluirile lui Petre Lăzăroiu aruncă în aer PSD: 'În spatele condamnării lui Dragnea au stat și unii din partidul nostru?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.