Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Blocaj TOTAL în Capitală din cauza vremii, viceprimarul Bădulescu a RĂBUFNIT: 'Nu am ce comandament să fac. Nu avem o rețetă'

primaria Capitalei

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, pentru MEDIAFAX, întrebat de măsurile luate de administrație în contextul blocajului din Capitală, că momentan nu are ce comandament de urgență să facă, problemele urmând a fi soluționate punctual, neexistând "o rețetă".

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că primăria intervine punctual la fiecare caz în care un copac se rupe din cauza gheții și că instituția pe care o reprezintă „nu are o rețetă pentru această problemă”.

Întrebat ce măsuri preventive se pot lua pentru limitarea efectelor, Bădulescu s-a considerat „luat la mișto” de către reporterul MEDIAFAX.

Modificarea codurilor, PRIORITATE a Puterii. Lider ALDE: Trebuia să treacă peste orice presiune făcută de băieţii din servicii

„Intervenim punctual pe fiecare situație în parte la acest moment. Nu am ce comandament să fac deocamdată. M-ați sunat să vă spun ce facem acum. Deocamdată intervenim pe fiecare situație în parte. Nu avem o rețetă la momentul acesta pentru situația asta”, a precizat Bădulescu.

Întrebat dacă se poate interveni preventiv, în sensul în care anumiți copaci sau crengi care prezintă un risc mare de rupere să fie tăiați înainte să se prăbușească, Bădulescu a replicat: „Ați sunat să mă luați la mișto?”.

La ora transmiterii ştirii, la dispeceratul ISU B-IF sunt înregistrate peste 450 de solicitări, care sunt preluate în regim de urgenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.