Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reprezentanţii USR-PLUS din Harghita afirmă că diverşi actori politici le-ar fi transmis să îşi retragă candidaturile

inquamphotos.com / Octav Ganea
alegeri vot stampila

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS Harghita susţin că sunt atacaţi de unii actori politici din judeţ şi că li s-a transmis pe diverse căi să îşi retragă candidaturile, potrivit Agerpres.

Candidatul Alianţei la Primăria Miercurea Ciuc, Nicolae Toşa, a declarat joi, într- conferinţă de presă, că de la lansarea candidaturilor au avut loc atacuri diverse, inclusiv acela că ar fi fost parte a Securităţii, chiar dacă la Revoluţie avea zece ani, şi le-a transmis adversarilor politici că reprezentanţii USR PLUS nu se simt ameninţaţi şi că vor continua lupta electorală.

"De când ne-am lansat candidaturile am fost atacaţi în presă, în presa online, de nişte elemente cel puţin ciudate, care ne-au adresat nişte epitete care nu au niciun adevăr, nu au nicio acoperire. Le transmitem pe această cale că noi nu ne vom retrage în niciun fel, nu ne simţim ameninţaţi în niciun fel, tocmai pentru că suntem cinstiţi şi vrem să continuăm astfel", a spus Nicolae Toşa.

La rândul său, copreşedintele Alianţei USR-PLUS şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Harghita, Virag Zsolt, a spus că au fost încercări diverse din partea actorilor politici de a-i convinge să îşi retragă candidaturile şi a punctat faptul că reprezentanţii Alianţei, care îşi doresc o bună înţelegere între români şi maghiari, sunt atacaţi de elemente extremiste din ambele zone.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

"S-a dovedit că suntem într-un loc bun, pentru că suntem atacaţi de extrema dreaptă maghiară, ca să zicem aşa, şi de nişte elemente naţionaliste române. Asta înseamnă că suntem într-un loc bun, la mijloc", a spus Virag Zsolt.

Acesta a adăugat că unul din elementele campaniei electorale a Alianţei USR-PLUS în judeţ îl reprezintă îndemnul ca oamenii să nu se lase manipulaţi de cei care vor să îi dezbine.

"S-a dovedit că în judeţul Harghita cetăţenii sunt manipulaţi de anumite forţe politice ca să ne dezbine şi eu consider că pe noi, românii şi maghiarii, sunt mai multe lucruri care ne unesc, decât care ne dezbină şi în acest lucru cred", a mai adăugat Virag Zsolt.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.