Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Restricții încălcate la înmormântarea șefului Centrului Județean de Aparatură Medicală, infectat cu Covid-19 - Au cântat și vorbit la microfon fără mască

www.antena3.ro
valentin handra inmormantare

Zeci de oameni s-au înghesuit la Arad la înmormântarea coordonatorului Centrul Județean de Aparatură Medicală, Valentin Handra, răpus de coronavirus, și au cântat și vorbit la microfon fără a purta mască de protecție, conform Antena 3.

Citește și: FENTA de AUR pe care o va încerca Liviu Dragnea în 2021 în Justiție - Se apropie perioada ELIBERĂRII CONDIȚIONATE pentru fostul șef PSD

Nici la priveghi, nici la înmormântare participanţii nu au respectat nicio normă de precauţie sanitară specifică pandemiei.

În imagini difuzate chiar pe contul de Facebook al celui dispărut se vede un vorbitor la microfon, care nu poartă mască, apoi un cor care intonează muzică religioasă.

Locaţia priveghiului, dotată cu aparatură de sonorizare şi cameră video, face imposibilă păstrarea distanţării fizice în condiţiile prezenţei a zeci de rude şi cunoscuţi.

În urma apariţiei imaginilor în spaţiul public poliţia s-a autosesizat şi îi caută pe participanţi pentru a-i sancţiona, relatează Antena 3.

Valentin Handra a murit în ziua de Crăciun

Valentin Handra, cel care a coordonat Centrul Județean de Aparatură Medicală, aflat în subordinea Direcției de Sănătate Publică Arad, murit chiar în ziua de Crăciun.

El era internat în secția ATI 1 – non-COVID, a Spitalului Clinic Județean Arad.

Handra a fost confirmat pozitiv în urmă cu trei săptămâni şi a făcut o formă agresivă a bolii care a necesitat internarea sa în secția de terapie intensivă a spitalului COVID, unde a fost intubat.

După ultimul test negativ, pacientul a fost transferat la secția ATI non-COVID, însă plămânii săi au fost mult prea afectați şi, în cele din urmă, a decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.