Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Retragere cu cântec în PNL, după bătaia de la Sectorul 4: Blaga a bătut cu pumnul în masă

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Scandalurile se țin lanț în PNL, iar organizațiile de sector din București sunt adevărat butoaie cu pulbere. La Sectorul 2 a ieșit cu scandal și s-au amânat alegerile, iar la Sectorul 4 s-a lăsat cu îmbrânceli între oamenii lui Radu Carp și cei ai lui Marius Rogin, motiv suficient pentru a amâna și alegerile din această organizație.

Citește și: Alegeri cu SCANDAL și îmbrânceli la PNL Sector 4/ UPDATE

La șefia PNL Sector 4 va mai rămâne în cursă doar Radu Carp. După scandalul de săptămâna trecută, Marius Rogin ia în calcul retragerea și foarte probabil nu va participa la alegeri. Este deja a doua organizație PNL din Capitală unde avem candidat unic, asta deși conducerea centrală a promis alegeri corecte, fără jocuri de culise.

”Pentru consolidarea echipei în Sectorul 4 consider că este nevoie de o abordare nouă, astfel încât cele două fascicole să aibă un numitor comun. Este foarte posibil să cedez locul pentru o formulă nouă de lucru, o formulă care să aducă succesul în următoarea campanie electorală”, a declarat Marius Rogin, pentru STIRIPESURSE.RO.

Informațiile noastre arată că Vasile Blaga este cel care a purtat o discuție cu Marius Rogin, în care i-a cerut să se retragă, însă acesta neagă că ar fi fost convins de Vasile Blaga. ”Nu am vorbit nici cu domnul Blaga, nici cu doamna Gorghiu. Este opțiunea mea personală”.

În piața politică se zvonește că Marius Rogin ar fi fost ofertat de ALDE, partid la care ar fi urmat să plece încă din perioada campaniei electorale pentru alegerile locale. Rogin susține că va rămâne atașat valorilor liberale.

”Opțiunea mea este o opțiune de dreapta, sunt un militant pentru politicile de dreapta și indiferent ce s-ar întâmpla în existența mea politică îmi doresc să rămân în aceeași parametri. Nu am luat în calcul o variantă de genul genul acesta (plecarea la ALDE n.r.)”, a precizat Rogin.

În PNL pare a se institui moda alegerilor cu unic candidat, mai ales în organizațiile unde există tensiuni. La Sectorul 1 am avut alegeri cu un singur candidat, la Sectorul 2 se tinde spre același deznodământ, iar la Sectorul 4, Radu Carp va fi unic candidat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.