Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Retragere ȘOC înainte de parlamentare: Da, s-ar putea să nu mai candidez!

i quit

Alegerile parlamentare se apropie cu pași repezi, iar partidele sunt pe ultima sută de metri cu listele. În interiorul ALDE nu este deloc liniște, iar în filiala Dolj sunt probleme.

Vezi şi: INTERVIU - Victor Ponta, atacuri dure la Kovesi: Joacă 100% politic!/ VIDEO

Vezi și : Gafă INCREDIBILĂ a lui Klaus Iohannis

Vezi și: Atac furibund al lui Traian Băsescu în miez de noapte: 'Nu vă e ruşine?'

Vezi și: INTERVIU- Dragnea le răspunde analiștilor: O mare greșeală! Trebuie să scoatem asta de URGENȚĂ

Senatorul Cristiana Anghel a fost chemată de cei de la ALDE Dolj pentru a discuta o eventuală candidatură din partea organizației. Pentru ordinul a venit de la centru, în filială s-a produs răzmeriță.

Anghel a precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că nu s-a dus la Dolj să se autopropună, ci a fost chemată de cei de acolo. ”Eu nu m-am dus de capul meu. Am cerut să am cel puțin un SMS care să ateste că ei m-au chemat. Ei nu au nimic la mână și credeți-mă că nu accept ca un fost PDL-ist, acum trecut în ALDE, să îmi dea mie lecții. El în 2012 îl susținea pe Băsescu, eu eram în piața mare din Craiova și strigam ”Jos Băsescu!”, ne-a precizat Cristiana Anghel.

Senatorul susține că nu a discutat acest episod cu Tăriceanu sau Daniel Constantin, însă ”m-am scârbit” și a spus că este posibil chiar să nu mai candideze în viitoarele alegeri. ”Iau în calcul și varianta asta. Eu nu țin la scaunul de senator, am catedra mea, mă pot întoarce oricând la școală. Am oferte și de la alte partide, oamenii mi-au vorbit frumos. Dacă cei din ALDE nu înțeleg că au nevoie de oameni care să asigure legătura cu baza societății, chiar nu-i înțeleg. Eu pot să merg cu trenul la clasa a II-a și între oameni pe stradă, nu-mi este teamă, pentru că lumea știe ce am făcut și ce fac. Sunt cel mai activ senator al României și cred că asta spune multe. Nu am chiulit, nu m-am îmbuibat, am același apartament de 27 de ani, aceeași mașină. Nu țin la un loc de senator, am unde să mă întorc”, a spus Cristiana Anghel.

”Cred că ar trebui să se teamă de faptul că nu sunt nervoasă. Chiar sunt foarte calmă!”, a precizat senatorul ALDE.

În timpul şedinţei, Cristiana Anghel şi-a prezentat activităţile din Senatul, subliniind că eventuala sa candidatură ar fi „un câştig” pentru filiala ALDE Dolj.

Conform surselor citate,  în momentul în care a fost rândul membrilor Biroului Permanent al ALDE Dolj să îşi exprime opiniile, între senatoare şi aceştia au avut loc discuţii în contradictoriu, Cristiana Anghel părăsind sediul filialei înainte de a se da un vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.