Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Returul meciului Young Boys Berna - CFR Cluj din turul 3 preliminar al UEFA Champions League, transmis de Prima TV şi PrimaPlay.ro

bern.com
young boys berna

Ultima echipă românească rămasă în cupele europene la fotbal, CFR Cluj, va întâlni marţi, de la ora 21.30, Young Boys Berna în returul 3 preliminar al UEFA Champions League, în direct la Prima TV. Meciul poate fi urmărit şi pe platforma online www.primaplay.ro.

Campioana CFR Cluj joacă marţi returul pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League cu Young Boys Berna. În meciul tur de la Cluj, transmis de Prima TV, scorul a fost 1-1 iar clujenii au nevoie de o victorie pentru a merge mai departe, potrivit news.ro.

CFR Cluj şi Young Boys se reîntâlnesc, după ce anul trecut au fost colege de grupă în UEFA Europa League, cu o remiză şi o victorie la limită, obţinută după un penalty, pentru elveţieni.

Campioana României este singura rămasă în cupele europene, având asigurată prezenţa în primul sezon al UEFA Conference League. Dacă va trece de Young Boys, va juca în playoff-ul UEFA Champions League cu Ferencvaros Budapesta sau cu Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu. Dacă va pierde cu elveţienii, va merge în playoff-ul UEFA Europa League.

Meciul poate fi urmărit şi pe platforma online www.primaplay.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.