Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rîbakina a surclasat-o pe Swiatek şi o va întâlni pe Sabalenka în finala de la Indian Wells

Agerpres - Reuters
Indian Wells

Kazaha Elena Rîbakina a surclasat-o pe poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, şi o va întâlni pe belarusa Arina Sabalenka în finala turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 8,8 milioane de dolari, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Elena Rîbakina, locul 10 mondial, campioana de anul trecut de la Wimbledon, a impresionat în victoria cu 6-2, 6-2 din meciul cu Iga Swiatek, încheiat după o oră şi 16 minute, după meci poloneza explicând că a acuzat "o durere uşoară la nivelul coastelor". Rîbakina a trecut şi în optimi de finală la Australian Open de Swiatek, care spera să reuşească dubla la Indian Wells, lucru pe care l-a izbutit doar Martina Navratilova în 1990-1991.

Prima jucătoare din Kazahstan ajunsă în ultimul act într-un turneu de această categorie, care vine imediat după cele de Mare Şlem, Rîbakina va încerca să-şi ia revanşa în faţa Arinei Sabalenka (2 WTA), ce a învins-o la începutul anului în finala de la Australian Open şi a câştigat toate cele patru întâlniri directe de până acum.

În prima semifinală, Sabalenka a eliminat-o cu 6-2, 6-3 pe grecoaica Maria Sakkari (7 WTA). Belarusa a pierdut un singur meci din cele 18 disputate în acest an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.