Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia atacă declarația făcută de șeful NATO la București: Preferă în continuare să lupte până la ultimul ucrainean

vladimir putin dmitri peskov

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, și-a exprimat îndoielile cu privire la schimbarea poziției NATO cu privire la problema aderării Ucrainei la alianță și a menționat că NATO continuă să impună Kievului un război cu Rusia.

În cursul comunicării cu jurnaliștii, acestuia i s-a atras atenția asupra declarațiilor secretarului general al NATO de la București, Jens Stoltenberg, potrivit cărora Ucraina trebuie să se gândească nu la apartenența la alianță, ci la păstrarea statului și câștigarea războiului. Reprezentantul Kremlinului a fost întrebat dacă acest lucru poate fi privit ca o schimbare a poziției NATO cu privire la problema aderării Ucrainei. "Nu înseamnă aproape nicio epifanie din partea alianței", a răspuns Peskov, potrivit Interfax.

Potrivit acestuia, "alianța încă impune război regimului ucrainean, alianța preferă în continuare să lupte până la ultimul ucrainean, alianța continuă să pompeze Ucraina cu armele sale, prelungind astfel războiul și complicând situația pentru același regim ucrainean".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.