Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii transferă apărarea antiaeriană la Simferopol și amplaseză 'dinți de dragon' în Crimeea

thetimes.co.uk
razboi-ucraina

Centrul de Rezistență Națională din Ucraina transmite luni că ocupanții ruși transferă echipamente de apărare aeriană la Simferopol, și ridică noi structuri de apărare prin amplasarea „dinților de dragon”, conform Ukrainskaia Pravda.

Sursa citată notează că armata rusă a primit noi ordine de creștere a capacităților de apărare ale forțelor de ocupație din peninsula Crimeea. În special, scrie CNS, a fost înregistrat transferul de echipamente de apărare aeriană la Simferopol, al doilea cel mai important oraș din Crimeea.

În plus, în peninsula ocupată de ruși se construiesc noi fortificații, așa-numiții „dinți de dragon” care să împiedice înaintarea vehiculelor grele.

Un atac ucrainean cu rachete a distrus recent sediul Flotei Mării Negre din Sevastopol, iar rușii își iau măsuri de siguranță în cazul în care trupele Kievului încearcă o ofensivă terestră spre Crimeea.

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a transmis luni că soldații ucrainei se confruntă cu multiple asalturi ruse de-a lungul a 38 de puncte de contact de pe front și că apărarea a respins atacurile din Donbas.

De asemenea, forțele de apărare ale Ucrainei continuă să desfășoare o operațiune ofensivă în direcția Melitopol și acțiuni de asalt în direcția Bahmut.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.