Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a aflat ce accidentare a suferit Larisa Iordache: momente grele pentru marea gimnastă

larisa iordache

Calificată în finala de la bârnă, în urma concursului de duminică, Larisa Iordache a fost diagnosticată cu entorsă metatarsiană la piciorul stâng, a anunţat clubul Dinamo Bucureşti, la care este legitimată.

Larisa Iordache s-a calificat în finala la bârnă cu a patra notă (14.133), însă la finalul evoluţiei s-a accidentat la piciorul stâng, care era oricum bandajat în zona gleznei, informează News.ro.

Dinamo Bucureşti, clubul la care este legitimată sportiva, a anunţat că Iordache a fost supusă unei examinări RMN, iar rezultatul a fost de entorsă metatarsiană.

”Cu dureri la picior, cu lacrimi în ochi, dar cu o inimă cât toată România, Larisa Iordache a reuşit să-şi asigure un loc în finala olimpică de la bârnă. Larisa va concura pentru medalii peste opt zile, pe 3 august, iar timpul îi este aliat în lupta teribilă pe care o duce cu durerea. La controlul medical ulterior (RMN) s-a descoperit că are o entorsă metatarsiană. Va avea trei zile de pauză forţată, după care va începe pregătirea pentru finală! De acasă, îi transmitem şi noi toată energia pozitivă de care are atât de mare nevoie”, a anunţat CS Dinamo.

Larisa Iordache are în palmares o singură medalie olimpică, bronz cu echipa, la JO din 2012. În finala de la bârnă de atunci s-a clasat pe locul 6 (nota 14.200).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.