Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a însurat 'Don Juanul' politicii românești - Primarul de Baia Mare și creatoarea de modă Tabita Gliga au spus DA/ Martori le-au fost peste 1.000 de băimăreni

stiripesurse.ro
Catalin Chereches nunta

Cătălin Cherecheș, edilul Băii Mari și creatoarea de modă Tabita Gliga au spus “DA” în fața ofițerului de stare civilă și având ca martori, sâmbătă, pe Câmpul Tineretului din Baia Mare, peste 1.000 de băimăreni.

Pe acordurile muzicii live ale lui Florin Chilian, cei doi îndrăgostiți s-au cununat în aplauzele cetățenilor care le-au fost alături. Soții Tabita și Cătălin Cherecheș le-au mulțumit personal tuturor participanților care i-au felicitat pentru marele eveniment. Într-un decor cu foarte multe flori, simplitatea afișată atât de către primar cât și de către soția lui, a surprins doar acele personae care nu-i cunosc personal. Mai multe momente emoționante s-au petrecut în ora cât a ținut evenimentul.

content-image

La un moment dat, primarul Cătălin Cherecheș și-a luat în brațe soția și au coborât de pe podium pentru a îmbrățișa o persoană aflată în cărucior cu rotile, o fostă angajată la cabinetul său parlamentar în perioada cât a fost deputat al României.

Un alt moment deosebit s-a petrecut când un om al străzii i-a felicitat pe proaspeții căsătoriți și s-a oferit să le cânte o manea, spunând că este interpret. Chiar dacă nu a fost timp de o interpretare live, Cătălin Cherecheș i-a dat “lăutarului” ce-i al lăutarului după care acesta a sărutat mireasa.

Oameni simpli, dar și politicieni, oameni de afaceri, au împărțit același podium și au primit aceleași îmbrățișări și aceeași recunoștință din partea soților Cherecheș. Lupta politică a fost lăsată la o parte, pe scenă fiind atât președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan (PNL) cât și președintele PSD Maramureș, deputatul Gabriel Zetea. Mai în glumă, mai în serios, s-au auzit, în public, glume de genul “Pacea politică de pe Câmpul Tineretului”.

content-image

Ambii adversari politici au participat și la masa foarte restrânsă de după cununie. Mai mult, Primarul Cherecheș, reîntors de curând în PSD, a încins o tropotită de Maramu’ cu prietenii la care a participat și președintele CJ Maramureș care este și șeful liberalilor Maramureșeni, în aplauzele pesedistului Gabriel Zetea.

Vineri seara, în taină, Cătălin Cherecheș și Tabita Gliga s-au logodit religios la Mănăstirea Bârsana, doar în prezența câtorva persoane, alături fiindu-le Presfințitul Părinte Iustin, episcopul Maramureșului și Sătmarului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.