Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Să nu uităm de cozile de topor: ALDE și UDMR trebuie scoase în afara legii!

george mioc

Nenorocirile aduse peste România de gruparea infracțională condusă de Liviu Dragnea n-ar fi fost posibile dacă nu exista sprijinul, defel dezinteresat, al unor lachei obraznici precum Călin Popescu Tăriceanu și Kelemen Hunor.

Tăriceanu este liberalul de serviciu al PSD de când a apărut în politică. Un fake inventat de regimul securist al lui Iliescu. Între 2007 și 2008 a băgat țara în faliment, jefuind-o împreună cu PSD. Acum, e cățelușul favorit al infractorului Dragnea, care din când în când îl scoate la plimbare în public, sub eticheta de „candidatul PSD-ALDE la președinție”. Bineînțeles că PSD nu va accepta ca un domn ridicol, care își promovează pe Facebook pozele în pantalonași roșii de gigolo ofilit, să ajungă în competiția pentru Cotroceni. Cât e de „liberal” e acest cetățean s-a văzut în aceste zile, când banda pesedistă, disperată să facă rost de bani, s-a năpustit asupra companiilor private. Vor urma falimente, companiile românești fiind evident cele mai afectate, euro s-a devalorizat, dobânzile vor crește, dar „liberalul” de casă al infractorului Dragnea n-a suflat un cuvânt.

Dacă Tăriceanu nu vizează, prin slugărirea PSD, decât bunăstarea personală, în cazul UDMR situația este mult mai gravă. Alianța dintre liderii UDMR și populistul Viktor Orban, premierul de la Budapesta, îl are în spate pe Vladimir Putin.Politica Moscovei este să încurajeze conflictele etnice și separatismele în toate statele care se opun politicii sale expansioniste. Sub tutela UDMR, județele Harghita și Covasna s-au teleormanizat:au rămas printre cele mai sărace din țară, iar migrația a explodat, în timp ce grofii maghiari care le conduc au făcut averi impresionante. Combinația dintre sărăcie și frustrări naționaliste fac ca Harghita și Covasna să fie perfecte pentru jocurile Moscovei. UDMR susține regimul Dragnea fiindcă, pe termen lung, scopul liderilor acestei uniuni este exact slăbirea și destabilizarea României, nu bunăstarea comunității maghiare.

Aceștia sunt, deci, stâlpii puterii lui Dragnea, în afară de PSD: un domn ridicol, compromis și lacom după bani și putere, plus o așa-zisă `uniune culturală` condusă de niște grofi corupți care fac jocul Moscovei.

Împreună au distrus, împreună trebuie să dea socoteală. Cu ALDE e simplu: trebuie scos în afara legii, concomitent cu PSD-ul.

Cu UDMR e un pic mai complicat, fiindcă, bineînțeles, orice atac la această grupare anexată PSD va fi interpretată ca un atac la adresa întregii minorități. E fals! Sunt convins că și maghiarii din Harghita și Covasna abia așteaptă să scape de monopolul politic al acestor pesediști, să li se dea posibilitatea să voteze politicieni noi, necompromiși și moderați. UDMR, dacă va participa la alegeri ca organizație „culturală” a minorității maghiare – așa cum se întâmplă acum - are dreptul la un singur deputat, ca toate celelalte organizații ale minorităților naționale. Vrea mai multe locuri? Să își facă partid și să se supună regulilor, inclusiv cele care interzic finanțarea externă, de la Budapesta!

Toată șleahta care a distrus România în ultimii ani trebuie scoasă cu buldozerul afară din politică. Regimul Ciumei Roșii a fost un regim de dictatură, dictatura hoților proști, așa că nu trebuie să-i tratăm cu mănuși. Istoria e plină de situații în care democrația a fost impusă cu forța, iar tratamentul a avut efecte bune, pe termen lung.

Suntem, deci, obligați, suntem datori față de poporul român, să facem curățenie generală și să separăm politicienii corecți de bandiții care au furat!

 

 

 

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.