Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sacrificiile jandarmilor n-au fost în zadar! Lacrimogenele nu s-au risipit în van. Pumnii, bine veniţi, şi-au nimerit ţinta (Comentariu)

Inquam Photos/ Octav Ganea
Carmen Dan

Cu toate că a avut grijă, chiar din a doua zi, să ne informeze că n-a avut nici o responsabilitate în “evenimentele” din 10 august, ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, a simţit nevoia să iasă în seara asta ca să le explice celor din Piaţa Victoriei ce au trăit şi celor din faţa televizoarelor la ce s-au holbat cu ochii scoşi din orbite.

Cum am bănuit, de vină au fost protestatarii.

Plângere PENALĂ pe numele lui Klaus Iohannis: 'Incită la ură și discriminare împotriva parlamentarilor PSD, a Guvernului, membrilor și votanților'

Jandarmii au acţionat profesional şi – de ce să n-o spunem? - eroic, fără să precupeţească nici un pumn, nici un bocanc, nici un p...n.

Logica doamnei ministru e inatacabilă: dacă legea dă dreptul jandarmilor să folosească gaze lacrimimogene, tot legea îi obligă pe protestatari să le inhaleze.

Carmen Dan, absolventă de drept ecologic (nu mă refer la dreptul mediului, ci la prestigioasa Universitate unde a absolvit), s-a ferit să vorbească explicit despre tentativa de lovitură de stat la care fac referiri abundente colegii domniei sale şi la care a făcut o gingaşă aluzie prim ministrul României, Vasilica Viorica Dăncilă, în memorabilia sa epistolă către preşedintele şi prim-vicepreşedintele Comisiei Europene.

Victor Ponta, despre șefii de instituții din Teleorman: Au fost aleși cei atât de săraci intelectual încât să nu aibă nicio capacitate de gândire independentă

Sacrificiile jandarmilor (care nu şi-au făcut decât datoria, cum apucaseră să declare şefii lor, cu modestie) n-au fost în zadar. Lacrimogenele nu s-au risipit în van. Pumnii, bine veniţi, şi-au nimerit ţinta.

Veşnic tânăra noastră democraţie trebuia să primească o lecţie exemplară, ca să-şi bage minţile în cap!

un comentariu de Lelia Munteanu pentru mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.