Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la Palatul Snagov: Protestatarii au blocat circulația, invitații nu pot ajunge la nunta fiului lui Liviu Dragnea - VIDEO

Câțiva protestatari au blocat cu mașina, vreme de câteva minute, accesul invitaților la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ei fiind împiedicați să ajungă la Palatul Snagov, acolo unde are loc evenimentul. Aproximativ zece manifestanți se află la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD.

„Ticăloșilor”, „Mafioților”, „Rușine”, ”Așteptați, un pic penalilor, ați venit la nuntă”, au strigat protestatarii, în vreme ce mașina pe care erau afișate mesaje anti-PSD le bloca accesul invitaților către Palatul Snagov. Vreme de câteva minute, invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea au fost opriți de mașina protestatarilor.

Citește și: Dezvăluire grea! Cine este cuscrul lui Liviu Dragnea și cu ce se ocupă tatăl miresei lui Ștefan Valentin Dragnea

Aproximativ zece protestatari se află, la ora transmiterii știrii, la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD.

De asemenea, câțiva protestatari au întâmpinat invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar și cununia religioasă, după ce a fost schimbată biserica din cauza mitingului anunțat.

Citește și: Atenție! Boala ar putea fi transmisă pe apă

„Nuntă cu penali”, „M... PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitație specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.

Citește și: Cristi Brancu va avea o nouă colegă la emisiunea „Agenția Vip”! Cine este aceasta

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul și să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreții, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

În urma protestelor anunțate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, așa cum era stabilită până în urmă cu puțin timp, ci în interiorul Palatului Snagov.

Citește și: Surpriză! Unde lucrează fiul lui Miron Cozma și ce salariu are .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.