Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCANDAL la sediul MAI - Sandi Matei a turnat ketchup pe scări: 'E sângele fetelor de la Caracal'

sandy matei

Unul dntre liderii Rezist, Sandi Matei, a turnat, sâmbătă seară, ketchup pe scările Ministerului de Interne. Protestatarul spune că lichidul de culoare roșie simbolizează sângele fetelor de la Caracal, „vărsat din cauza polițiștilor”.

„Acel ketchup este sângele fetelor care au murit din neglijența și din nepăsarea polițiștilor, a oamenilor MAI de la Caracal”, a precizat Sandi Matei pentru MEDIAFAX.

Citește și: Cozmin Gușă dă de pământ cu Traian Băsescu - 'Statul paralel creat pe vremea lui' e de vină pentru moartea fetelor

În trecut, liderii Rezist au mai făcut astfel de gesturi, ca cel de sâmbătă seară de la MAI. Cristian Dide a turnat acum câteva luni ketchup pe mașina ministrul de Interne de la acea vreme, Tudorel Toader, dar și pe scările Ministerului de Justiție.

În luna iunie, mai mulți protestatari Rezist, printre care s-a numărat și Cristian Mihai Dide, au aruncat o cutie de vopsea în faţa porţii de acces în curtea Secției de investigare a infracțiunilor din justiție.

Manifestanții au montat și un lacăt pe poarta de acces pentru mașini, astfel că nu s-a mai putut intra în sediul Secției fără să se treacă prin balta de vopsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.