Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene șocante în China: un jurnalist BBC a fost arestat și rupt cu bătaia de polițiști, în timp ce era în live/ Video

bbc

BBC a anunţat că unul dintre juurnaliştii săi a fost arestat în timp ce relata de la protestele de la Shanghai şi şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care a fost tratat bărbatul.

“BBC este extrem de îngrijorat cu privire la felul în care a fost tratat juurnalistul nostru Ed Lawrence, care a fost arestat şi încătuşat în timp ce relata de la protestele de la Shanghai. El a fost reţinuut mai multe ore, înainte de a fi eliberat. În timpul arestului, el a fost bătut de poliţie. Asta s-a întâmplat în timp ce îşi făcea datoria de jurnalist acreditat”, se arată într-un mesaj al BBC, informează News.ro.

“Este foarte îngrijorător că unuul dintre jurnaliştii noştri a fost atacat astfel în timp ce îşi făcea meseria. Nu am primit o explicaţie oficială sau scuze din partea autorităţilor chineze, în afara faptului că oficialii care l-au eliberat apoi au susţinut că l-au arestat pentru binele lui, ca să nu ia Covid de la mulţime. Nu considerăm că aceasta este o explicaţie credibilă”, a adăugat BBC.

Shanghai este unul dintre oraşele chineze în care în ultimele zile au avut loc proteste faţă de restricţiile legate de covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.