Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene şocante la graniţă: Un poliţist, la un pas să fie INCENDIAT de traficanţi / FOTO-VIDEO

antena3.ro
masina politia de frontiera incendiata

Scene şocante la punctul de trecere a frontierei de la Sighet.  Un poliţist al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, sectorul Poienile de sub Munte, a fost stropit cu benzină de un localnic, iar un altul a fost lovit, după ce echipajul mobil a urmărit un autoturism care a refuzat să se oprească, două persoane fiind reţinute, precizează un comunicat de presă al instituţiei, remis, miercuri, AGERPRES

Citeşte şi: Guvernul, veşti NEAŞTEPTATE pentru profesori: Ce se întâmplă cu SPORURILE din învăţământ / VIDEO

Potrivit sursei citate, autoturismul în cauză a fost blocat de autospeciala Poliţiei de Frontieră, moment în care un poliţist de frontieră s-a deplasat la maşină în vederea legitimării persoanelor. 

"Ajuns lângă maşină, poliţistul de frontieră a fost lovit de conducătorul auto şi a căzut, timp în care celelalte persoane aflate în autoturism au coborât şi i-au aplicat mai multe lovituri. Deşi colegul de echipaj a intervenit imediat, şi acesta a fost lovit de celelalte persoane. Unul dintre agresori a aruncat pe poliţistul de frontieră şi pe autospecială un lichid cu miros de benzină, ameninţând că îi va incendia, iar conducătorul autoturismului suspect l-a ameninţat pe poliţistul căzut cu un topor", arată comunicatul.

content-image

sursa foto: antena3.ro

Echipajul agresat a solicitat sprijinul unei echipe de intervenţie, iar cei doi poliţişti agresaţi s-au deplasat, pentru acordarea de îngrijiri medicale, la Unitatea de Primiri Urgenţe din comuna Poienile de Sub Munte. 

În urma investigaţiilor medicale, unul dintre poliţişti a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus pentru îngrijiri de specialitate. Medicii au constatat că acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral, contuzii la nivelul feţei, traumatisme ale umărului stâng şi ale mâinii drepte, precum şi o arsură chimică facială şi intoxicaţie cu vapori de benzină.

Citeşte şi: ALERTĂ - Preşedintele comisiei de apărare din Senat RUPE TĂCEREA: Ce spune despre AUDIEREA şefului SPP, Lucian Pahonţu

Echipa operativă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră, împreună cu un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Leordina, a ajuns la faţa locului, moment în care, în zonă s-au adunat aproximativ 30 de persoane, majoritatea cunoscute cu preocupări în sfera criminalităţii transfrontaliere, care au devenit recalcitrante, iar una dintre ele a spart oglinda autospecialei Poliţiei de Frontieră folosind un obiect contondent. 

De asemenea, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea a doi bărbaţi care au luat parte la agresarea poliţiştilor, celelalte persoane continuând să fie agresive şi încercând să faciliteze fuga celor doi. 

Deoarece bărbaţii au ignorat somaţiile prin voce, poliţiştii de frontieră au executat patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, iar conflictul s-a aplanat. 

Cele două persoane care i-au agresat pe poliţiştii de frontieră au fost reţinute şi urmează a fi prezentate procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus. 

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, iar la finalizarea acestora se vor lua toate măsurile legale ce se impun.

Citeşte şi: Premierul Dăncilă, MĂSURI după scrisoarea primită de la ONG-uri: 'Am discutat cu ministerele implicate...' / VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.