Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță, la ÎCCJ: Denunțătorii fac eforturi să încurce activitatea DNA

ziarulincomod.ro
sebastian ghita

Deputatul PRU Sebastian Ghiță s-a prezentat vineri la Curtea Supremă, la un nou termen în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, dare de mită și spălare de bani, informează B1 TV.

Acesta a susținut în fața jurnaliștilor că martorii care au dat declarații nu au reușit să susțină acuzațiile procurorilor, ba chiar i-a încurcat și mai tare, asta deși au avut identitatea protejată și puteau vorbi liber dacă dețineau informații împotriva sa.

Nereguli la Institutul 'Ana Aslan'. Ministerul Sănătății a sesizat Parchetul

”Mi-a fost și mie rușine de comportamentul, de calitate și felul în care au decurs lucrurile. Dosarele trimise de la DNA Ploiești mi-au făcut senzația unei bătăi de joc la adesa Curții Supreme mai ales. Nu cred că judecătorii de aici trebuie să judece afirmațiile de tipul ”mi-a spus cineva, nu vreau să dau detalii că mi-e frică, dar de fapt nu știu nimic”.

Cum explică Primăria Capitalei incidentul de pe Podul Grant de vineri dimineață

Ar trebui să mă bucur, dar senzația a fost de timp pierdut. Dacă greșești, judecătorul trebuie să-și spună cuvântul, dar nu să fii târât degeaba în tribunale. Am așteptat să aud ce spun martorii acoperiți. Cu grozăvie am constatat că nici nu identitatea protejată nu pot aduce un element cu care să sprijine acuzațiile celor de la DNA. Aproape că-i încurcă, aproape că denunțătorii fac eforturi să încurce activitatea DNA”, a declarat Ghiță.

Acesta a mai spus că a solicitat ridicarea controlului judiciar pentru că nu i se pare normal să fie privat la nesfârșit de anumite libertăți: ”am cerut ridicarea controlului pentru că această măsură, chiar dacă nu e arest, e una privativă de libertate. După ce aceste măsuri încep față de un cetățean, trebuie să aibă o noimă și un termen. Nu-l poți priva la nesfârșit de libertatea chiar și de a se întâlni cu cineva”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.