Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat Andrei Baciu va prelua o parte din atribuțiile de la Sănătate, portofoliu condus interimar de Florin Cîțu

www.facebook.com
andrei baciu

Secretarul de stat Andrei Baciu, care este și vicepreședinte CNCAV, urmează să preia o parte din atribuțiile ministrului Sănătății.

Întrebat, joi, înainte de ședința cu directorii direcțiilor de sănătate publică, dacă va prelua o parte din atribuțiile ministrului interimar al Sănătății, Andrei Baciu a spus că aceasta este o decizie pe care o va lua premierul.

Citește și: Victor Ciutacu DESFIINȚEAZĂ CV-urile Andreei Moldovan și al lui Vlad Voiculescu: ce ASCUNDEAU cei doi

„Ce pot să vă spun este că aceasta este o decizie pe care o ia domnul prim-ministru din poziția de ministru interimar și oricum rolul meu, rolul nostru este de a asigura, până la instalarea viitorului ministru, asistența medicală pentru toți pacienții din România și continuarea și accelerarea campaniei de vaccinare”, a spus secretarul de stat Andrei Baciu.

El va fi prezent la întâlnirea găzduită de premierul Florin Cîțu cu directorii de direcții de sănătate publică din țară, dar și la ședința cu managerii spitalelor COVID.

La ora 13.00 este programată și ședința de Guvern, însă deocamdată miniștrii USR PLUS nu au anunțat dacă participă sau nu la ședința Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.