Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful IPJ Cluj, Mircea Ioan Rus, a fost 'zburat' din funcţie şi pus la dispoziţie

politia romana

Poliţia Română anunţă că şeful Poliţiei Judeţene Cluj, Mircea Ioan Rus, a fost eliberat din funcţie şi pus la dispoziţie, atribuţiile sale urmând a fi preluate de unul dintre cei doi adjuncţi.

”Cu data de 2 septembrie 2022, comisar-şef de poliţie Mircea Ion Rus a fost eliberat din funcţia de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi pus la dispoziţie, conform articolului 27^21 litera d din Legea nr. 360 din 2002 privind Statutul poliţistului”, a anunţat, vineri, Poliţia Română.

Astfel, conform fişei postului, atribuţiile funcţiei de inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor fi preluate de unul dintre cei doi adjuncti ai inspectorului-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Articolul 27^21 din Legea nr. 360 din 2002 arată că ”(1) Poliţistul este eliberat din funcţie şi pus la dispoziţie, în vederea numirii într-o funcţie prin aplicarea prevederilor art. 27^31, în următoarele situaţii: (...) d) când nu sunt acordate sau când sunt retrase de către autorităţile competente avizele, autorizaţiile sau atestările necesare exercitării funcţiei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.