Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selgros Cash & Carry România a donat peste 28.000 de porţii de porţii de mâncare caldă cadrelor medicale din 20 de spitale care tratează pacienţi de COVID-19

logo selgros

Compania Selgros Cash & Carry România a donat, în perioada 15 - 28 noiembrie, peste 28.000 de porţii de porţii de mâncare caldă cadrelor medicale din 20 de spitale care tratează pacienţi de COVID-19, a anunţat societatea comercială, într-un comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES.

Acţiunea s-a desfăşurat în toate oraşele în care există magazine Selgros, iar printre beneficiari s-au aflat: Spitalul Municipal Aiud, Spitalul Judeţean de Urgenţe Bistriţa, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov, Spitalul Universitar Bucureşti, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon Iaşi şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie Victor Babeş Craiova.

Conform sursei citate, meniurile zilnice oferite cadrelor medicale au fost pregătite la Pauza Mică, iar acţiunea a fost sprijinită de partenerii Selgros - Smithfield România, Clas Interprod, Sole Mizo România, AAylex Distribution şi Makedonia Food.

"În prezent, ne luptăm cu cel mai dur val COVID de până acum, de aceea în această toamnă am extins campania noastră de responsabilitate socială la nivelul tuturor oraşelor în care suntem prezenţi. Ne exprimăm recunoştinţa faţă de cadrele medicale şi faţă de eforturile lor, mai ales având în vedere că sunt sub presiune de aproape doi ani. Selgros rămâne alături de comunităţile din care face parte şi suntem fericiţi să contribuim la a le face viaţa mai uşoară celor care luptă pentru viaţa semenilor noştri", a declarat directorul general al Selgros România, Robert Hellwagner.

Iniţiativa face parte din campania "Din Pasiune pentru Oameni", demarată de Selgros în primăvara anului 2020 şi în cadrul căreia au fost donate, în fiecare lună, 25.000 de porţii de mâncare cadrelor medicale şi angajaţilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Suceava şi Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.