Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Selly, în aceeași barcă cu cei 30 de interlopi care îl comemorau pe Emi Pian: Toți au fost amendați pentru că nu au respectat legile

Selly nu a fost singurul care a fost amendat de polițiști pentru că a petrecut fără să respecte legile! La fel ca celebrul vlogger, poliţiştii au identificat şi sancţionat alte 30 de persoane care participau la o comemorare într-o vilă, fără respectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Florin Salam, Adrian Minune și Costel Biju sunt cei care au cântat la petrecere de comemorare. La petrecerea lui Selly, Tzancă Uraganu a fost cel care a întreținut atmosfera.

Citește și: AUR, intervenție de ultimă oră în privința pașaportului de vaccinare european! Solicitare către autoritățile Statului Român

"Au fost identificate şi sancţionate contravenţional cu amendă, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, 30 de persoane. Cuantumul sancţiunilor se ridică la 21.000 lei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni, AGERPRES.

Comemorarea lui Emi Pian a avut loc în vila acestuia de lângă Penitenciarul Rahova.

Citește și: Emil Constantinescu o spulberă pe Clotilde Armand: Nu știe ce vorbește!

Poliţia Capitalei a informat că, în cursul zilei de luni, poliţiştii Secţiei 19 s-au sesizat din oficiu cu privire la un eveniment în desfăşurare, într-o locuinţă situată în zona de competenţă.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal, în august 2020, într-un conflict între mai multe persoane, în timpul unei partide de barbut.

Citește și: Medicul Emilian Imbri trage un puternic semnal de alarmă: ‘Numărul persoanelor care vin spre spital, de vreo două săptămâni a crescut. Acum două săptămâni de exemplu, aveam 200 de locuri libere în spital, astăzi avem 82’

La înmormântarea acestuia din urmă cu şase luni au participat zeci de persoane, iar poliţiştii şi jandarmii au aplicat mai multe amenzi pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.