Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seminar cu arbitrii din Liga 1 în pauza pentru meciuri internaţionale

Pro Sport
arbitru

În perioada 16-17 octombrie, 63 de arbitri şi asistenţi din Liga 1 certificaţi VAR au participat, la Centrele Naţionale de Fotbal Mogoşoaia şi Buftea, la un seminar împreună cu Comisia Centrală a Arbitrilor, anunţă frf.ro, potrivit news.ro.

În prima zi, pe terenul de la Buftea, arbitrii prezenţi au susţinut o testare fizică inedită: alergări pe diferite trasee în continuarea cărora a urmat imediat analiza clipurilor pe monitorul VAR. Astfel, a fost simulată reacţia oficialilor de joc în condiţiile pe care aceştia le regăsesc şi în timpul jocurilor.

De asemenea, împărţiţi în grupuri în sală, arbitrii au avut de analizat mai multe clipuri cu faze din competiţiile interne şi internaţionale. Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, este cel care, a doua zi, a făcut o analiză în detaliu, prezentându-le ”centralilor” şi asistenţilor interpretările ce se impuneau în fiecare situaţie.

De la seminar au lipsit Istvan Kovacs şi Marcel Bîrsan împreună cu colegii lor din brigăzile care au condus marţi, 17 octombrie, două partide internaţionale în preliminariile EURO 2024, respectiv în cele pentru Campionatul European U21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.