Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serena Williams, soțul și fiica ei se fac patroni de echipă de fotbal, alături de alte vedete

serena williams

Un grup din care fac parte, printre alţii, jucătoarea de tenis Serena Williams şi actriţa Natalie Portman va finanţa o nouă echipă feminină de fotbal, cu sediul în Los Angeles, care va evolua în sezonul 2022 al Ligii Naţionale nord-americane, informează BBC.

Numele echipei şi terenul propriu nu sunt stabilite încă, dar grupul de proprietari se numeşte Angel City. În prezent, în NWSL nu există o echipă cu sediul în California, scrie news.ro.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

Comisarul NWSL, Lisa Baird, spune că liga a căutat de mult timp o echipă cu sediul la Los Angeles, unde există deja un interes "masiv" pentru fotbalul feminin.

Soţul Serenei Williams, Alexis Ohanian, co-fondator al companiei de tehnologie Reddit, face parte din grupul de proprietari. Fiica cuplului, Olympia, în vârstă de doi ani, este şi ea pe lista investitotilor. În acest grup mai figurează 14 foste jucătoare ale echipei naţionale americane, actriţele Eva Longoria, Jennifer Garner, Uzo Aduba, Jessica Chastain şi America Ferrera, dar şi investitori din sectoarele tehnologiei şi mass-media.

Citește și: Cristoiu: ‘Alegerile trebuie amânate. Între dreptul de a alege și dreptul de a nu purta mască, eu prefer dreptul de a nu purta mască’

"Astăzi facem un pas emoţionant prin anunţarea primei echipe finanţate şi conduse în proporţie majoritară de femei. Sunt încântată de oportunitatea de a fi partener cu acest grup incredibil de oameni pentru a aduce o echipă profesionistă de fotbal feminin în Los Angeles. Împreună ne propunem nu doar să construim o echipă câştigătoare pe teren, ci şi să dezvoltăm o bază de fani loiali şi pasionaţi. Sperăm, de asemenea, să avem un impact substanţial asupra comunităţii noastre, angajându-ne să extindem accesul la sport pentru tinerii din Los Angeles prin relaţia noastră cu Fundaţia LA84. Sportul este o modalitate veselă de a reuni oamenii şi asta are puterea de a face schimbări tangibile pentru sportive, atât în comunitatea noastră, cât şi în sfera profesională", a declarat Natalie Portman, într-un comunicat NWSL.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.