Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sergio Agüero, retras din activitate din cauza unor probleme cardiace, va merge cu selecţionata Argentinei la Cupa Mondială din Qatar

www.sport.ro
Kun Aguero Manchester City

Retras de curând din activitate din cauza unor probleme cardiace, Sergio Agüero va merge cu selecţionata Argentinei la Cupa Mondială din Qatar într-un rol care rămâne de definit, informează lequipe.fr, citat de news.ro.

Sergio Aguero s-a întâlnit, luni, cu preşedintele Federaţiei Argentinei, Claudio Tapia, şi a obţinut dreptul de a fi prezent în selecţie la următoarea Cupă Mondială (21 noiembrie - 18 decembrie).

"Voi merge în Qatar. Chiqui (Tapia) a fost foarte drăguţ şi m-a rugat să mă alătur lor. Zilele astea vom continua să vorbim să vedem ce rol voi avea şi să vedem dacă mergem la conferinţă şi la tragerea grupelor Cupei Mondiale. Săptămâna aceasta, vom termina de stabilit totul. O să fiu cu băieţii, o să fiu acolo, mă înţeleg foarte bine cu ei", a declarat Aguero.

Fostul atacant internaţional (101 selecţii, 41 goluri) a fost nevoit să-şi încheie cariera recent din cauza unei probleme cardiace, la 33 de ani. Atunci era sub contract cu FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.