Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serviciul de streaming lansat de Disney a raportat 10 milioane de utilizatori la 24 de ore după lansarea oficială

1000logos.net
Disney logo

Disney+, serviciul de streaming lansat de Disney marți, a raportat 10 milioane de utilizatori la 24 de ore după lansare, potrivit companiei de divertisment, care vorbește despre "o cerere extraordinară" din partea publicului, informează Variety, potrivit Agerpres.

Analiștii din domeniu sunt de părere că Disney+ va atrage aproximativ 8 milioane de abonați până la sfârșitul anului.

Deși numărul utilizatorilor care și-au făcut cont pe platformă este impresionant, serviciul oferă posibilitatea de a fi testat gratuit timp de șapte zile, iar o parte dintre aceștia nu se vor converti în abonați. În plus, acești utilizatori nu au fost atrași doar în primele 24 de ore de la lansare, ci începând din luna august, când compania a deschis precomenzile.

Compania Walt Disney, condusă de Bob Iger, a anunțat anterior că se așteaptă să atragă 60 - 90 de milioane de abonați la nivel global până în 2024.

Citește și: A început lăsatul secului pentru Postul Naşterii Domnului

Disney a lansat, marți, serviciul de streaming al companiei în SUA, Canada și Olanda, având în ofertă producții pentru toate gusturile și vârstele, ca filme cu supereroi Marvel, seriale din franciza "Star Wars", lungmetraje animate clasice și documentare realizate de National Geographic. Serviciul Disney+ oferă filme și seriale de la Pixar, Disney Animation, precum "Albă ca Zăpada și cei șapte pitici", din 1937, dar și peste 600 de episoade din "Familia Simpson/ The Simpsons", toate acestea la prețul de 6,99 de dolari pe lună.

Aplicația Disney+ va fi introdusă gradual, în următorii doi ani, pe celelalte piețe majore. Astfel, din 19 noiembrie, serviciul va fi disponibil în Australia, Noua Zeelandă și Puerto Rico. Compania a programat o lansare pentru Europa de vest pe 31 martie 2020.

Serviciul este disponibil pe toate platformele - telefoane inteligente, tablete, console, televizoare inteligente. Prețul abonamentelor anuale, care permit accesul la conținuturi fără reclame, pentru Disney+ va fi de 69,9 dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.