Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfaturile lui Băsescu - 'Oamenii să se descurce pe cont propriu decât să stea în baza Guvernului. Mai mult încurcă decât descurcă'

Traian Băsescu a vorbit, duminică seara, la România Tv, unde a criticat felul în care Guvernul a gestionat mediatic problematica răspândirii coronavirusului în România.

Acesta a transmis oamenilor că aceștia ar trebui să se apere pe cont propriu de infectarea cu virusul aeropurtat şi a dat exemple cum pot face acest lucru.

"Mulți dintre vorbitorii de la început nu citiseră, nu se informaseră dar vorbeau. Era de ajuns să citești să vezi ce e în China. Că nu e guturai, că nu moare virusul de la călduri. Am avut parte de diletanți ce nu au înțeles responsabilitatea funcţiilor.

Una e când ieși și spui în cor bătând câmpii ca nu e niciun pericol iar acum vrei sa ii bagi pe romani în case. E greu să mai fii credibil acum după debutul avut", a spus Băsescu referitor la guvernanți.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

"Ce fac eu. Nu mai dau niciun fel de atenție la ce spun cei de la guvern și preşidenţie despre aceasta pandemie. Eu și familia mea considerăm că suntem singurii care ne putem proteja de aceasta boală.

Cât mai puține ieșiri, igiena consistenta plus substanțe de dat pe mâini oricând e cazul...", spune Băsescu.

Să ia romanii lucrurile pe cont propriu, pentru ca în baza recomandărilor de la televizor nu putem știi niciodată. Nu vedeți că schimbă discursul tot timpul?

Nu ne prea mai putem apăra de acest Guvern ajuns la stadiul de a încurca ţara în loc de a o descurca", a explicat fostul preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.