Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SG-ul PSD dezvăluie calculele din laboratorul intern al PSD: cum se fac jocurile la prezidențiale

sah

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a explicat că analizele interne ale PSD și sondajele efectuate arată că la alegerile europarlamentare aproximativ 1,5 milioane de electori tradiționali ai PSD au refuzat să meargă la vot pentru a da un semnal de alarmă partidului. Fifor consideră că la alegerile prezidențiale acest electorat va fi recuperat, pentru că analizele sociologice arată că acești oameni nu vor vota niciodată cu Klaus Iohannis.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

”Se știe că noi am pierdut un milion de electori la alegerile europarlamentare. Eu vă spun că după toate măsurătorile, electoratul PSD nu votează Klaus Iohannis. Este foarte posibil ca la europarlamentare, parte din electorii PSD să nu fi ieșit la vot, dând astfel o sancțiune partidului. În opnia noastră și pe măsurătorile pe care le avem, acești 1,5 milioane de electori se întorc la matcă pentru că bătălia aici se dă împotriva lui Klaus Iohannis și electoratul social-democrat nu votează Klaus Iohannis.”, a spus Mihai Fifor, în cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire”, de la Antena 3.

Mihai Fifor a explicat că nu-și face griji pentru faptul că Victor Ponta fură din electoratul PSD, pentru că în turul II acești electori vor vota tot PSD, fiind parte a electorilor acestui partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.