Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep, SUPER BONUS de la WTA: A acumulat o avere în 2016

simona halep

3,3 milioane de dolari! Atât a adunat Simona Halep în 2016 în urma premiilor câștigate. Românca a mai primit o veste extraordinară de la WTA. Halep este gata să pună mâna pe un bonus de cel puţin 450.000 de dolari, conform unui articol mai puţin cunoscut din regulamentul WTA.

Simona Halep, 4 WTA, a evoluat la toate concursurile din categoriile Premier Mandatory şi Premier 5, astfel că şi-a asigurat deja un cec de 450.000 de dolari pe care îl va primi din partea WTA.

Citește și: Procesul lui Lucian Bute începe pe 1 decembrie

Clauza din regulamentul WTA spune că o jucătoare aflată pe locul 4 sau locul 5 la final de an este recompensată cu 200.000 de dolari pentru prezenţa la toate cele 4 turnee Premier Mandatory, cu 200.00 de dolari pentru participarea la toate cele 5 turnee Premier 5, dar şi cu un bonus de 50.000 de dolari în situaţia în care sunt îndeplinite ambele condiţii.

Suma va creşte cu 200.000 de dolari dacă Simona Halep încheie sezonul pe locul al treilea, variantă perfect realizabilă, pentru că Agnieszka Radwanszka, sportiva clasată în prezent în faţa româncei, are de apărat nu mai puţin de 1.500 de puncte la Turneul Campioanelor, anunță România TV.

Simona Halep a mers la toate turneele Premier Mandatory, a doua categorie ca valoare după Grand Slam-uri (Indian Wells, Miami, Madrid şi Beijing), jucând fără probleme şi la toate competiţiile de categorie Premier 5, a treia ca importanţă din tenisul feminin (Doha, Roma, Montreal, Cincinnati şi Wuhan).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.