Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Situație tensionată la frontieră: s-au tras focuri de armă pentru a prinde contrabandiștii

Polițiștii de frontieră din Botoșani au confiscat țigări de contrabandă în valoare de 260.000 de lei. Aceștia au tras patru focuri de armă în plan vertical, dar contrabandiștii și-au abandonat mașina și au reușit să fugă.

Citește și: Noua tulpină Covid, prezentă deja în România? Valeriu Gheorghiță nu exclude posibilitatea: 'Nu știm, dar orice este posibil' - VIDEO

Potrivit unui comunicat al Poliției de frontieră, polițiștii din Iași, Botoșani și Darabani au desfășurat o acțiune pentru combaterea contrabandei cu țigări. Aceștia au observat pe malul râului Prut mai multe persoane care încărcau colete voluminoase într-o mașină, informează Mediafax.

La vederea poliţiştilor, șoferul a demarat în trombă, dar a rămas împotmolit după 200 de metri, iar persoanele în cauză, profitând de condiţiile meteo şi de întuneric, au abandonat atât mașina, cât și coletele și au fugit spre satul Bajura. Polițiștii au tras patru focuri de avertisment în plan vertical.

Polițiștii au descoperit în colete 19.000 de pachete cu ţigări în valoare de 266.000 de lei. De asemenea, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor autoturismul utilizat în activitatea de contrabandă, în valoare de aproximativ 30.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ .

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.