Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sloganul obscen 'M..E PSD', folosit în beneficiul USR. Manevră pentru campania 'Fără penali în funcţii publice'

masina

Sloganul "M..E PSD" s-a întins pe reţelele de socializare online, devenind cel mai viralizat mesaj după ce a apărut ca număr de maşină sau ca mesaj de zeci de metri pe un deal în Cluj. O altă manevră online lasă să se înţeleagă că întreaga "isterie" online a fost anticipată, iar firul operaţiunii duce la campania USR "Fără penali în funcţii publice".

Vezi şi: Noua dietă la modă în lumea vedetelor: Cum slăbeşti consumând zilnic suc de lămâie

Pe data de 26 iunie 2018, o persoană din comitatul Avon din Anglia înregistra la godaddy.com domeniul "muiepsd.com". În prezent, adresa de internet este redirecţionată către site-ul farapenali.usr.ro. Acest lucru nu înseamnă automat că domeniul este înregistrat de reprezentanţii USR, proprietarul domeniului putând fi un simplu simpatizant al campaniei "Fără penali în funcţii publice".

Mesajul "M..E PSD" a ajuns unul viral abia pe 18 iulie, la aproape o lună după înregistrarea domeniului muiepsd.com, odată cu apariţia pe şoselele din România a unei maşini din Suedia cu numărul de înmatriculare "MUIEPSD".

Strângerea de semnături pentru iniţiativa cetăţenească "Fără penali în funcţii publice" a început în martie şi mai durează încă o lună. Timp de şase luni, iniţiativa cetăţenească trebuie să strângă 500.000 de semnături valabile, la nivel naţional, în cel puţin 21 de judeţe. În acest moment, mai este nevoie de aproape 200.000 de semnături. Iniţiativa USR are ca scop modificarea articolul 37 din Constituţie care reglementează dreptul de a fi ales, prin adăugarea unui nou alineat: "(3) Nu pot fi aleşi în organele administraţiei publice locale, în Camera Deputaţilor, în Senat şi în funcţia de Preşedinte al României cetăţenii condamnaşi definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie, până la intervenirea unei situaţii care înlătură consecinţele condamnării".

Vezi şi: Motivele pentru care TREBUIE să consumi porumb fiert: Te protejează inclusiv de cancer .

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.