Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şmenuri şi afaceri: De ce se opun PSD-iştii din Galaţi unui pod peste Dunăre

PSD-iştii au început să se omoare între ei la lumina zilei. Există, uneori, ştiri majore care se desfăşoară sub ochii noştri şi pe care mass media nu poate să le decripteze corespunzător, pentru că nu are datele relevante de la nivel local. Aşa se face că, în urmă cu două zile, Teodorovici a lansat o bombă peste PSD şi peste Guvern: Viorel Ştefan a blocat proiectul podului peste Dunăre!

Într-o emisiune la TVR, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că proiectul podului peste Dunăre a fost blocat mai bine de douăzeci de ani de politicieni români din ţară şi de la Bruxelles. Pe scurt, se referea la Viorel Ştefan, viceprim-ministru şi ministru al Finanţelor înaintea lui Teodorovici, şi la celălalt stăpân PSD-ist al Galaţiului, europarlamentarul Dan Nica.

Important de ştiut este că Viorel Ştefan deţine Bacul de peste Dunăre între Brăila şi Galaţi. În declaraţia de avere, în mod şmecheresc, şi-a trecut încasări de doar 30 de mii de euro ca dividende, deşi afacerează generează multe milioane de euro în fiecare an. Dacă se face podul, atunci afacerea înfloritoare a lui Viorel Ştefan moare. Iar el va face tot posibilul ca asta să nu se întâmple. Nu contează că ar rezolva problema a aproape un milion de locuitori ai judeţelor Galaţi, Brăila şi Tulcea.

Teodorovici a repetat la TVR ceea ce declara şi brăileanul Mihai Tudose, pe când era prim-ministru, anul trecut: proiectul este gata, sunt îndeplinite toate condiţiile, companiile se pot apuca oricând de lucru, trebuie doar voinţă politică, dar chiar PSD-iştii din Galaţi îl blochează. S-a întors lumea cu susul în jos: sunt unii PSD-işti care ar cam vrea un proiect de infrastructură, iar alţii se opun. Tudose, dacă vrea să rupă lesa şi dacă tot e candidat unic la şefia PSD Brăila, să spună dacă Viorel Ştefan şi Dan Nica i-au cerut, în mod imperios, să mai aştepte cu proiectul podului peste Dunăre.

Vestea proastă este că, atâta vreme cât Viorel Ştefan va fi vicepremier, iar Dan Nica va fi candidat pentru europarlamentare, proiectul podului peste Dunăre nu va fi pornit. Având în vedere scandalul cu Firea, Daddy nu îşi permite acum să-şi mai ridice în cap încă o filială care aduce voturi cu toptanul la fiecare şir de alegeri.

După 30 de ani în care numai PSD a condus Galaţiul, concluzia este clară: vor să ţină judeţul şi oraşul sărace, pentru ca oamenii să nu aibă perspective. Astfel, votanţii devin vulnerabili şi îi pot controla cum vor ei. În plus, le este şi mai simplu să scoată şi mai mulţi bani de pe urma gălăţenilor.

Dacă nu se schimbă nimic la alegerile locale din 2020, Galaţiul moare!

Declaraţiile lui Teodorovici le găsiţi aici.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.