Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Soarta șefului Poliției Române, în mâinile lui Mihai Fifor! Ministrul Carmen Dan a ajuns la Guvern

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni dimineaţă, în jurul orei 09.00, la Palatul Victoria, informează Mediafax.

Premierul interimar Mihai Fifor a declarat, marţi seară, după ce a participat la şedinţa MAI despre măsurile luate ca urmare a avertizărilor meteo, că a discutat cu Carmen Dan şi despre probleme care ţin de "organizarea ministerului".

Se SCHIMBĂ vremea în România, în miez de iarnă: Prognoză incredibilă a meteorologilor, pentru următoarele două săptămâni

Întrebat dacă s-a discutat şi despre demisia actualului şef al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, Mihai Fifor a declarat: "Asta este o situaţie pe care o să o analizăm cu foarte mare atenţie în cursul zilei de mâine (miercuri -n.r.) şi o să luăm o decizie".

O decizie privind conducerea Poliţiei Române încă nu a fost luată, în urma scandalului poliţistului de la Brigada Rutieră a Capitalei Eugen Stan, arestat pentru fapte de pedofilie. Pe 9 ianuarie, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat că i-a trimis premierului de la acea vreme, Mihai Tudose, propunerea de schimbare din funcţie a şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Bogdan Despescu. Dan a propus atunci înlocuirea acestuia cu Cătălin Ioniţă. Mihai Tudose a anunţat însă ulterior că i-a cerut lui Bogdan Despescu să îi prezinte, în termen de săptămână, un raport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.