Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ŞOC în familia lui Gigi Becali: Finul miliardarului, 'ţepuit' cu o sumă imensă

Gigi Becali

Ţoc pentru patronul Stelei în preajma Sărbătorilor. Finul lui Gigi Becali a fost 'ţepuit' cu o sumă foarte mare. Fostul internaţional, Mirel Rădoi a fost la un pas să preia clubul Juventus București în această toamnă, dar tranzacția nu a mai avut loc după ce investitorii care trebuiau să i se alăture lui Rădoi au abandonat proiectul, conform fanatik.ro.

Citește și: Apar primele FRICȚIUNI între protestatari: Mesaj FURIBUND la adresa grupurilor civice care se vor întâlni cu premierul Tudose

Ilie Ionel Ciuclea, actualul patron al lui Juventus, a dezvăluit cum au decurs tratativele și cum a ajuns Rădoi să fie "țepuit". "Mirel Rădoi este un copil cu inimă mare dar a fost tras pe sfoară de tot felul de şmecheri care s-au folosit de numele lui şi l-au pus pe acest fost mare internaţional român într-o situaţie penibilă.

Citește și: A ieșit la iveală! Unde a locuit Principele Nicolae după funeraliile Regelui Mihai - Și ACUM tot AICI stă

Dar ulterior am aflat că Mirel a şi pierdut nişte bani, deoarece el apucase să le dea sume în avans la unii jucători cu care se înţelesese să vină la noi după ce batem palma. Îmi pare rău de situaţia în care Rădoi a fost târât şi sper că a învăţat ceva din tot ce i s-a întâmplat. Eu cred sigur că Mirel Rădoi a învăţat ceva din această situaţie penibilă în care a intrat fără voia lui. Eu cred că tinereţea l-a trădat şi trebuie să mai înveţe când vine vorba să te încrezi în unul sau altul. Nu ştiu în ce relaţii mai este Mirel cu naşul său Gigi Becali, dar eu cred că atunci când vine vorba de afaceri poate este mai bine să îi ceară din cînd în când un sfat", a declarat patronul lui Juventus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.