Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sofia Kenin, principala favorită a turneului de la Abu Dhabi, eliminată în sferturi

antena3.ro
tenis

Americanca Sofia Kenin, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Abu Dhabi, prima competiţie feminină din 2021, potrivit news.ro.

Ea a pierdut, luni, cu scorul de 6-2, 2-6, 0-6, în faţa Mariei Sakkari din Grecia, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 9, după un meci de o oră şi 23 de minute.

Citește și: BREAKING Purtatul măștii RĂMÂNE OBLIGATORIU la Constanța - Instanța supremă RESPINGE DEFINITIV acțiunea avocatei ION și răstoarnă decizia CAB

Sakkari va juca în semifinale cu Aryna Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 4, care a întrecut-o, în sferuri, pe Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 6, scor 6-4, 4-6, 6-3, în aproape două ore de joc.

În celelalte meciuri din sferturi se vor întâlni ucraineanca Marta Kostiuk, locul 99 WTA, şi spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 66 WTA, precum şi rusoaica Veronika Kudermetova, locul 46 WTA, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.