Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

South Park revine cu un episod despre pandemie. Serialul a fost promovat pe un stadion

mentalfloss.com
South Park

Serialul South Park revine miercuri cu un nou sezon, al 24-lea, iar primul episod va ține o oră și va fi dedicat pandemiei. Ca să promoveze serialul sute de cartoane cu personajele seriei de animație au fost instalate pe un stadion de fotbal american, la meciul formației Denver Broncos, anunță MEDIAFAX.

South Park se întoarce săptămâna asta pe ecrane cu un episod despre coronavirus, „The Pandemic Special”. Episodul marchează începutul sezonului 24 şi poate fi văzut miercuri.

Ca să promoveze serialul, a fost ales un mod inedit. Cartoane cu personajele din animaţia South Park au umplut tribunele unui stadion de fotbal american.

Citește și: Mesaj devastator al tatălui unui tânăr ucis la Colectiv, după ce Cristian Piedone a ieșit primar: Fă acest lucru și eu te voi ierta .

La fel ca în Europa, publicul american revine treptat la evenimentele sportive, dar stadioanele şi sălile de sport şi-au redus semnificativ capacitatea din cauza pandemiei. La meciul de fotbal american pe care Denver Broncos l-a jucat duminică au avut voie în tribune doar 5.700 de spectatori, deşi capacitatea arenei este de peste 70.000 de locuri.

Ca să nu pară gol stadionul, organizatorii au apelat la cartoane cu spectatori fictivi. Mai mult, toate personajele South Park au purtat măşti şi împreună cu puținii spectatori au cântat balada „Someone Like You", a cântăreţei britanice Adele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.