Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stadionul Ion Oblemenco, primul gazon hibrid din România, va fi inaugurat, duminică, în partida Universitatea Craiova și FC Hermannstadt

a1.ro
stadion ion oblemenco

Universitatea Craiova va reveni pe teren propriu, după lucrările efectuate la Stadionul Ion Oblemenco. Arena din Bănie a devenit prima din România care beneficiază de un gazon hibrid, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit Mediafax.

Primul meci pe noul gazon va avea loc duminică, de la ora 19:30, între Universitatea Craiova și FC Hermannstadt, partidă contând pentru etapa cu numărul 17 din Liga 1.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

"Este primul gazon hibrid din România și a fost instalat la insistențele antrenorului Victor Pițurcă, nemulțumit de calitatea fostei suprafețe de joc. Gazonul a fost crescut în Grecia, la ferma Helassod, are 16 luni și a fost pus pe un substrat de nisip quartos, turbă și zeolit. Senzația fotbaliștilor este că joacă pe unul natural, dar cu o mai bună stabilitate. Aceste tip de gazon este folosit, printre altele, de 15 cluburi din Premier League", a transmis LPF.

Lucrările la noul gazon de pe Stadionul Ion Oblemenco au început în luna octombrie, iar Universitatea Craiova a fost nevoită să dispute meciul cu Dinamo, din 4 noiembrie, la Severin, acolo unde s-a impus cu 4-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.