Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Gestapo

cristian bodea

Vad multi oripilati ca am mers la Antena 3 si ca le tin partea, in loc sa le dau si eu un bocanc in gura. Cum isi doresc unii romani, care au o placere deosebita de a se scalda in ura si venin.

Hai sa ne lamurim... Eu nu am contestat legalitatea actiunilor ANAF, ci modul lor de actiune. Cand am strigat, in martie anul trecut, ca acele controale in forta la firme erau in stil gestapovist, a fost bine. Cand, la scurt timp, Ponta s-a muiat si au temperat atitudinea inspectorilor ANAF, a fost iarasi bine. Acum, cand spun ca iar i-a apucat imbracatul in geci lungi de piele si spartul usilor cu bocancul, va uitati doar la cine a incasat-o si la sentimentele pe care le aveti fata de Antene. Obiectivitate, zero! Viziune, nada!

Dar, asa vreti sa actioneze ANAF mereu? Sa va intre cu forta in firme sau case? Sa va ignore memoriile si sa va execute cum si cand vor?

Nu e vorba aici de a salva Antenele, ca doar nu-s tamp, sa nu stiu ca nu e nimic de salvat. Vor supravietui si in alta locatie, si vor emite mai departe. E vorba, insa, de Statul-Gestapo, spre care tind tot mai multe institutii de "control" si "anchetare". Si la care viseaza tot mai multi romani...

De ce sa prevenim? De ce sa indrumam romanul? De ce sa il avertizam? De ce sa ii dam timp de indreptare? De ce sa nu aplicam sanctiuni graduale? Nu mai bine stam la panda si ii dam cetateanului in cap la primul pas gresit? Nu mai bine ii consideram infractori pe toti din oficiu? Nu mai bine nu gandim, ci doar facem executii publice?

Asta e Romania pe care v-o doriti? Un stat cu executii pe stadioane, cum va promitea Vadim? Un stat in care sa stati cu frica in san, cum va dadea Ceausescu? Sau un stat care lucreaza pentru tine, sa te asiste si sa te ajute, nu sa te stapaneasca si sa te biciuiasca?

Alegeti repede, sa stiu ce sa va servesc!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.