Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stelian Ion și-a delegat atribuțiile secretarului de stat Alexandru Dimitriu, fost asociat la Piperea și fostă ispită a Cosminiei Păsărin într-o emisiune TV

Inquam Photos / Octav Ganea
stelian ion

Ministrul Justiției Stelian Ion  pare că a uitat ce făcea atunci când era doar simplu parlamentar, când îl critica p fostul ministru Cătălin Predoiu că face delegări. Ori, acum Stelian Ion merge pe același drum. Și-a delegat cele mai importante atribuții noului secretar de stat Alexandru Dimitriu, fostul asociat de la casa de avocatură Piperea & Asociații și fostă ispită a Cosminiei Păsărin, în emisiunea „Vara Ispitelor”, anunță newsweek.ro.

Pe site-ul Ministerului Justiției, Stelian Ion și-a trecut lista cu principalele responsabilități pe care le are în calitate de ministru. De aici, aflăm că răspundea de cele mai importante 23 de de structuri ale ministerului: de la Direcția Corpul de Control al ministrului și Serviciul informații clasificate, până la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu.

Citește și: Psihiatrul Gabriel Diaconu îl NIMICEȘTE pe Vlad Voiculescu: S-a COCOȚAT pe cadavre și suferință. Traficul de medicamente e o infracțiune

Dar hărnicia ministrului a durat mai puțin de o lună de zile de la instalarea în funcție. Cele mai importante direcții din Ministerul Justiției le-a plasat în coordonarea secretarului de stat Alexandru Dimitriu.

După ce premierul Cîțu l-a numit secretar de stat pe Alexandru Dimitru, ministrul Stelian Ion l-a recompensat cu gestionarea celor mai importante direcții din ministerul Justiției. Astfel, Alexandru Dimitriu va coordona Direcția Avizare Acte Normative, Direcția Contencios, Direcția Resurse Umane, Direcția Economică, Autoritatea Națională pentru Cetățenie, Oficiul Național pentru Registrul Comerțului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.