Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stephanie Frappart a cucerit presa britanică după ce a arbitrat meciul din Supercupa Europei, Liverpool - Chelsea

Promovată și lăudată. Presa din Anglia a fost cucerită de Stephanie Frappart după ce a arbitrat meciul din Supercupa Europei, Liverpool - Chelsea, încheiat cu victoria "cormoranilor", în urma loviturilor de departajare, scor 2-2, după 120 de minute, rezultat final la penalty-uri 5-4, potrivit Mediafax.

"Lucrul care m-a impresionat cel mai mult la Stephanie Frappart este modul în care s-a adaptat ritmului acestui meci, a semănat cu o partidă din Premier League. Frappart și colegele ei au demonstrat că sexul, masculin sau feminin, nu contează în momentul în arbitrajul unui meci de fotbal la cel mai înalt nivel", au fost cuvintele arbitrului Mark Clattenburg, potrivit gazzetta.it, care citează Daily Mail.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Și foștii jucători de fotbal au lăudat performanța lui Stephanie. "A arbitrat bine, sub o presiune enormă. Până și decizia penalty-ului în favoarea lui Chelsea a fost corectă. Frappart a fost excelentă și a lăsat meciul să curgă așa cum ar fi făcut majoritatea arbitrilor. A oprit meciul în momentele potrivite și i-a redus la tăcere pe toți cei care erau sceptici și snobi. Mi-ar plăcea să o revăd pe Frappart în următoarele jocuri importante din cupele europene", a spus fostul jucător de fotbal Tony Cascarino.

În mulțimea de aprecieri, arbitrei Stephanie Frappart i se reproșează un singur lucru. În momentul loviturilor de departajare, atunci când Abraham a șutat de la 11 metri (cel care a și ratat și care a transformat-o pe Liverpool în Supercampioana Europei), picioarele portarului spaniol Adrian erau cu câțiva centimetri în afara liniei porții, fapt care, potrivit noului regulament, trebuia să ducă la repetarea penalty-ului.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Publicația The Sun a scris că performanța lui Frappart a fost "impecabilă și și-a demonstrat autoritatea în momentul în care i-a arătat galben lui Azpilicueta pentru proteste. Frappart merită să fie chemată și în meciurile din Liga Campionilor".

Și Jurgen Klopp a avut cuvinte de laudă la adresa arbitrei: "Le-am spus băieților mei că dacă am fi jucat la fel de bine cum a arbitrat Stephanie Frappart meciul am fi câștigat finala cu 6-0. Penalty-ul împotriva noastră nu m-a convins, dar nu aceasta este ideea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.