Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Stoichiţă: Eu am înţeles că Dică rămâne la federaţie

Click
Mihai Stoichiță

Directorul sportiv al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, vineri, că secundul echipei naţionale Nicoale Dică va rămâne la FRF şi nu va da curs ofertei primite de la FCSB, potrivit news.ro.

"Dică este liber să discute cu oricine. Nu ştiu dacă acceptă. În acest moment, ştiu că Dică este antrenor la echipa naţională. Punct. Şi atât!

Citește și: DNA Dragnea nu a vrut să se știe că întâlnirile la VÂRFULUI administrației SUA erau PE BANI

Am vorbit cu el şi e normal să-mi ceară sfatul, că nu numai în direcţia asta îmi cere sfatul, dar ce pot să vă spune este că Dică e în continuare antrenor la echipa naţională a României.

Probabil că există această ofertă concretă din partea FCSB. Dacă vrea să plece niciun om nu poate fi obligat să rămână într-un loc.

Există clauze de reziliere, care trebuie plătite dacă vrea să plece.

Citește și: DNA Intervenție de tip MAFIOT a lui Dragnea la un MARTOR al DNA...

Din ce ştiu eu, el vrea să-şi ducă munca mai departe, este foarte mulţumit de modul în care este tratat şi de modul în care colaborează cu Mirel şi cu toţi ceilalţi, inclusiv cu conducerea federaţiei şi mi se pare mult mai probabil la ora actuală, din discuţiile avute cu el, să rămână la FRF.

La fel de sigur era şi Şumi acolo (n.r. - la FCSB) şi am văzut că nu mai e. Eu am înţeles că Dică rămâne la federaţie, ce procent să mai dai când îţi spune o astfel de propoziţie? (n.r. - despre Adrian Mutu) Şi Adi are oferte, nu ştiu unde se va duce, dacă se va duce, dar situaţia lui va fi lămurită săptămâna viitoare", a declarat Stoichiţă, la Digi Sport.

Citește și: DNA Vigilența lui Dragnea TESTATĂ de un intermediar în afacerea penală `vizită la Trump`...

Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue.

Joi, însă, Şumudică a decis să refuze oferta de la FCSB, el menţionând că va rămâne prieten cu Gigi Becali, dar nu vor putea colabora niciodată.

După acest refuz, Becali s-a orientat către Nicolae Dică, tehnician care a mai antrenat FCSB, între mai 2017 şi decembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.