Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

STUDIU - Țara unde este cel mai ieftin să trăiești: Pe ce poziţie se află România în acest clasament

clasament

Pakistan este ţara în care este cel mai ieftin să trăieşti, în mare parte datorită chiriilor foarte mici, transmite CEO World Magazine. România se situează în a doua parte a clasamentului, pe poziţia 99 (indice 35.31) fiind considerată o ţară în care este ieftin să trăieşti, scrie Mediafax.

Pakistan este ţara în care este cel mai ieftin să trăieşti, în mare parte datorită chiriilor foarte mici, transmite CEO World Magazine. Publicaţia a realizat un indice - care include, printre altele, preţurile chiriilor, ale cumpărăturilor şi preţurile din restaurante -, iar statul asiatic a obţinut scorul 21.98.

Se anunţă vremuri tulburi pentru judecători: Procurorul propus pentru şefia DNA, de acord să se intre 'cu bocancii' în instanţe (VIDEO)

România se situează în a doua parte a clasamentului, pe poziţia 99 (indice 35.31) fiind considerată o ţară în care este ieftin să trăieşti.

În schimb, cea mai ieftină hrană se găseşte în Afganistan. La această categorie, din top trei mai fac parte Pakistan şi Uzbekistan.

Ţările cu cele mai ieftine restaurante sunt Tunisia, Algeria şi Pakistan.

La popul opus de Pakistan se află Elveţia, care a fost desemnată ţara în care este cel mai scump să trăieşti (indice 122.4). Pe locul doi se află Norvegia. În statul european, costurile sunt ridicate de preţurile din restaurante şi magazine.

Pentru studiu, publicaţia a analizat 133 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.