Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Gabriela Firea și Viorica Dăncilă, schimb EXPLOZIV de replici în CEX-ul PSD/STENOGRAMĂ

Ultima Ora breaking news

Ședința Comitetului Executiv al PSD este una tensionată, asta pentru că primarul Capitalei, Gabriela Firea, a lansat mai multe atacuri la adresa liderului PSD, Viorica Dăncilă.

Conform surselor noastre, Firea i-a reproșat Vioricăi Dăncilă că a încălcat regulile și a vorbit public despre o candidatură. ”Dumneavoastră sunteți prima care ați încălcat regula, să nu vorbim în afara partidului.

Să nu ne mirăm pe urmă că presa cere reacții. Pentru că ține de noi toți. Ați spus că nu candidați, după ați ieșit public și ați zis că vă puneți la dispoziția partidului.”, a spus Firea.

Primarul Capitalei a continuat tirul acuzațiilor și i-a cerut Vioricăi Dăncilă să negocieze direct pentru prezidențiale cu cei de la ALDE. ”Este o greșeală faptul că noi comunicăm cu ALDE prin intermediul declarațiilor de presă. Ar trebui să vă vedeți cu ei, să vorbiți. Ei fac aceste declarații despre prezidențiale pentru că văd că noi ezităm.

Ar trebui să luăm o decizie și gata. Noi trebuie să chemăm Pro România la discuții cu toate cărțile pe masă.

Haideți sa luam o decizie sa ne asumam, oricare candidat ar fi, dar să zice “eu PSD” decid candidatul. Impresia mea e ca decizia de fapt nu se ia in CEx”, a mai spus Firea.
În replică, Viorica Dăncilă a spus ”nu am luat nicio decizie, ce ați exprimat mai devreme ca deciziile se iau în altă parte nu este adevărat”, a spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.