Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Țara care ne arde de vii

arhiva personala
Alexandru Petria

România nu mai este a simplilor cetățeni. Este o capcană pentru noi. Un loc unde trăiești sau mori la mâna hazardului. După cum ți-e norocul.

Deprofesionalizarea prin sub-finanțarea învățământului, hoțiile cu metodă și față legală din sănătate, investițiile aberante în cumpărări de armament și acapararea statului de către securiști au distrus această țară în beneficiul unor grupări din umbră.

Vezi și: Cine sunt VICTIMELE care AU MURIT în incendiul de la Piatra Neamț/ LISTA

Pandemia și tragedia de la Piatra Neamț ne developează necruțător realitatea. Am ajuns să fim arși de vii în spitale, după ce au închis piețele, ca să-i distrugă pe țărani, ne împiedică să ne bucurăm de aerul dat de Dumnezeu, obligându-ne să purtăm măști pe străzi, falimentează toate micile afaceri, prin carantinări, în favoarea multinaționalelor, iar pe copii i-au aruncat în dobitocia numită școală online, de care se feresc oamenii cât de cât lucizi de pe planetă.

Este o situație asemănătoare unui război, dar acum dușmanii românilor sunt unii din rândul nostru. Lichele și trădători. Care sunt politicieni de la putere sau din opoziție, ori medici psihopați, al căror scop în viață e parcă să bage cât mai adânc frica în semeni.

Letargia populației în acceptarea netrebniciilor echivalează cu anularea viitorului.

Unde sunt vocalii de acum câțiva ani, care cereau demisia guvernului pentru Colectiv? Arșii de vii dintr-un spital nu se pun, numai cei de la un concert? Cu ce este mai revoltătoare o moarte decât alta, dacă ipocrizia nu e un mod de viață? Da, corupția ucide!

Până când, mă? Până când?

Paștele a fost al lor, îi lăsăm să fie și Crăciunul?

un comentariu de Alexandru Petria, scriitor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.