Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tăriceanu a răbufnit la adresa Guvernului Orban: 'Parcă pârjolește deliberat totul pentru ca cei care vin să guverneze după ei să aibă o sarcină imposibilă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Călin Popescu Tăriceanu

Senatorul Călin Popescu-Tăriceanu reacționează dur după ce analistul economic Radu Soviani a dezvăluit că, în 11 luni, Guvernul Orban a îndatorat România mai mult decât în primii 19 ani de după Revoluție. „Văd că gluma se îngroașă”, afirmă fostul premier, pe Facebook, acuzând Guvernul că „parcă pârjolește deliberat totul pentru ca cei care vin să guverneze după ei să aibă o sarcină imposibilă”.

După Donald Trump, și Joe Biden reacționează după atacul 'oribil' de la Viena - ce mesaj transmite alături de soția sa

„Am zis că nu critic “entuziasmul” guvernului Orban de a lua împrumuturi, dar văd că gluma se îngroașă. Ultimul împrumut pe care l-au făcut, cel de 1,65 miliarde euro, îi transformă în campionii absoluți ai luării de bani împrumut! Este totuși de neacceptat ca Orban și Cîțu să împrumute România în doar un an de zile cât s-au împrumutat toate guvernele noastre în intervalul decembrie 1989 - decembrie 2008!

Și au fost și atunci și crize și greutăți, dar le-am trecut fără să facem din acest lucru o orgie financiară. Parcă guvernul Orban pârjolește deliberat totul pentru ca cei care vin să guverneze după ei să aibă o sarcină imposibilă!”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.