Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl lui Beyonce va produce un musical despre Destiny's Child

instagram
Beyonce copii

Matthew Knowles, tatăl cântăreței americane Beyonce, va produce un musical despre trupa de fete Destiny's Child, din care a făcut parte și fiica sa, relatează The Guardian potrivit mediafax.

Matthew Knowles și-a început cariera de impresar în 1990, când grupul de fete era cunoscut sub numele Girl's Tyme. Acesta și-a schimbat numele în Destiny's Child în anul 1997, când au semnat un contract cu casa de discuri Columbia Records. Formația și-a schimbat componența de două ori, iar versiunea cea mai cunoscută a grupului - Beyonce, Kelly Rowland și Michelle Williams - a fost stabilită în anul 2000. Destiny's Child s-a destrămat în 2006, dar s-a reunit pentru scurt timp pentru o prestație susținută de Beyonce la festivalul american Coachella în 2018.

Nominalizată de 14 ori la Grammy, trupa a fost recompensată cu trei astfel de trofee.

"Vreau să ridic cortinele", a afirmat acesta într-un comunicat de presă. "Simt că este vremea să îi ofer lumii o oportunitate de a auzi, de a vedea și de a simți victoriile și eșecurile pe care le-am avut ca soț, tată și manager care a riscat totul în încercarea de a îndeplini visurile mele și ale altor oameni", a continuat acesta.

Knowles va colabora la acest proiect cu regizorul, scenaristul și producătorul Je’Caryous Johnson. Acesta, cunoscut pentru realizarea unui musical original bazat pe viața rapperului Snoop Dogg și o adaptare a peliculei "Set It Off", a descris producția ca fiind "o poveste unică și plină de inspirație, care va aborda fără teamă adevăruri grele, în timp ce va aduce vindecare pentru toți cei care au trecut prin aceste întâmplări".

Relația profesională a lui Beyonce cu tatăl său a fost una strânsă și de lungă durată, însă s-a încheiat abrupt în martie 2011. Decizia de a încheia colaborarea a venit după ce Matthew Knowles a fost acuzat de reprezentanții companiei Live Nation că fură banii strânși din turneul fiicei sale. Fostul manager a intentat un proces împotriva firmei în iulie 2011, dar nu a avut câștig de cauză.

Musicalul, care va purta numele "Survivor: The Destiny's Child Musical", va avea premiera în orașul american Houston în primăvara anului 2020. Producția va fi ulterior pusă în scenă pe Broadway și pe West End, în Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.