Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tatăl surorilor Williams, Serena şi Venus, va fi protagonistul unui film biografic

wtatennis.com
richard serena williams

Tatăl surorilor Williams, Serena şi Venus, va fi protagonistul unui film biografic, "King Richard", însă alegerea actorului care va interpreta rolul principal a stârnit controverse în rândul fanilor, potrivit Mediafax.

Vestea că Will Smith va juca rolul lui Richard Williams nu a fost primită cu mare entuziasm de public, dintr-un motiv incredibil.

Pelicula îl va avea drept personaj principal pe Richard Williams şi va beneficia de un scenariu care a figurat pe "Black List" 2018 - un foarte apreciat barometru pentru scenarii care nu au fost încă produse -, scris de Zach Baylin

Serena şi Venus Williams au fost crescute cu greu de către familia lor ca să ajungă ce sunt azi. Tatăl lor a făcut eforturi foarte mari, în ciuda faptului că nu cunoştea nimic despre tenis. Williams s-a confruntat cu "greutăţi enorme, cu scepticism, dar şi cu propriul trecut cu probleme pentru a le creşte pe două din cele mai valoroase jucătoare din lumea tenisului". El a mers chiar până acolo încât a creat chiar un plan de 78 de pagini pentru carierele profesionale ale fiicelor sale", a raportat Deadline.

Citește și: Actorul Jason Momoa a fost implicat într-un incident aviatic

Will Smith a fost ales să joace rolul principal al lui Richard Williams în filmul biografic.

Printre cei care şi-au manifestat nemulţumirea la aflarea veştii se află personalităţi precum editorialistul Clarence Hill Jr. care, deşi se consideră un fan al lui Smith, crede că există alţi actori de culoare mai potriviţi pentru acest rol, scriitoarea Valerie Complex sau activistul George M. Johnson.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.