Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Teatrul Național din Timișoara programează pentru vineri și sâmbătă premiera spectacolului Zorba Grecul

adevarul.ro
zorba grecul

Teatrul Național din Timișoara programează vineri, 28 mai și sâmbătă, 29 mai, premiera spectacolului Zorba Grecul, piesă originală de Hristo Boicev, semnat de regizoarea Mihaela Lichiardopol, arată Mediafax.

Personajul principal este jucat de actorul Ion Rizea, actor recent nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun rol secundar. „Prinși încă în angoasele unui prezent apăsător pentru care nimeni nu era pregătit, vom fi alături de protagonistul spectacolului Zorba Grecul în durere, dar și în capacitatea lui de compasiune, în acceptarea cu bucurie și cu împăcare a vieții, dincolo de suferință și în conștiința solară a realității că iubirea și moartea sunt cele două fețe ale existenței”, arată un comunicat al teatrului.

Alături de Ion Rizea, distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Matei Chioariu, Alina Ilea, Ana Maria Cojocaru, Cătălin Ursu, Bogdan Spiridon, Victor Manovici, Andrei Chifu, Iuliana Crăescu, Laura Avarvari, Ana-Maria Pandele Andone, Paula Maria Frunzetti, Luminița Tulgara, Cristian Szekeres, Darius Zet, Marin Lupanciuc și Andrei Zgăbaia.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Echipa de creație este completată de Emil Bejenaru (decoruri), Gabriela Strugaru Popa (costume), Sebastian Hamburger (muzică și video), Alina Ilea (mișcare scenică) și Florian Putere (light design).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.