Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, după victoria cu FC Botoșani: De obicei aveam ghinion aici. Am avut şi arbitraj foarte bun

Digi Sport
dan petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-0, că formaţia sa a meritat victoria şi că îl bucură atitudinea jucătorilor, anunță news.ro.

“Aveam mare nevoie de trei puncte, mai ales că Craiova a câştigat. Mă bucur de atitudinea băieţilor. Astăzi am meritat victoria. La ce profesionist e, Deac merită orice. E cel mai profesionist fotbalist. Otto, când a trebuit să apere, a scos o minge incredibilă la 2-0. Noi sperăm ca toţi jucătorii cel puţin încă o lună să rămână aici. Botoşani a jucat foarte bine, terenul a fost greu, dar de obicei aveam ghinion aici. Am avut şi arbitraj foarte bun, care de obicei nu era aşa bun aici, la Botoşani. Campionatul se va juca până în ultima etapă”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Poarta echipei lui Dan Petrescu a fost apărată de Otto Hindrich, care va împlini 18 ani în august.

Golurile au fost marcate de Deac, în minutele 3 (penalti pentru un fault lal lui Chindriş la Omrani) şi 12 (lovitură liberă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.